Författararkiv: Travhuliganen

V64 BOLLNÄS FREDAG 3 FEBRUARI

Ikväll drar vi till Hälsingland och Bollnästravet för att försöka lösa de sex loppen inom V64-ramen och som vanligt på fredagar så kommer här mina rubrikhästar.

SPIKEN

7 Anchor Man (V64-5) var ute i V75-lopp i princip hela förra året och gjorde det bra utan att få vinna lopp. Satt fast näst senast i en silverdivisionsfinal, men var sämre senast. Det både tror och hoppas jag var en engångsföreteelse och när han nu går ner i klass så ska segermöjligheterna vara goda. Åttaåringen kan vinna det här loppet med olika upplägg, men laddar Troels Andersen fullt ut mot ledningen så är jag inne på att han släpps dit – och i den positionen är han obesegrad i efter tre försök. Spik!

DRAGET

2 Quint (V64-3) väntar fortsatt på sin första seger och den kan mycket väl komma nu. Femåringen såg riktigt taggad ut senast som fastlåst och visade då att formkurvan pekar uppåt. Ulf Ohlsson upp för första gången och från ett fint utgångsläge kommer han att få en bra position och får han bara sitt rygglopp och lucka i tid så kan han mycket väl bli en obehaglig överraskning för övriga.

KIOSKVÄLTAREN

4 Zorn (V64-6) har stått för fullt godkända lopp under lång tid utan att få beträda vinnarcirkeln och trettonåringen har faktiskt inte varit först över linjen sedan augusti 2020. Det är klart att han behöver en del hjälp på vägen med rätt ryggar och positioner, men loppet är jämnt och det kommer bli små marginaler som avgör och har Zorn dessa med sig så kan det gå vägen.

Första V64-start är kl.19.30 och vill ni vara säkra att få just er andel så är det hög tid att klicka in!

KÖP EN HULIGANANDEL

Varmt välkomna!