Om

Travhuliganen – f.d vinstrekordhållare på V75-tillsammans och dubbel miljonvinnare på V75 och med ytterligare några sexsiffriga vinster på mitt CV.

V75-TILLSAMMANSREKORDET

AFTONBLADET:

Travhuliganen: Så spelade jag in 2,3 miljoner

”Travhuliganen” fixade ny rekordvinst på ”V75 Tillsammans”. I lördags spelade han in 2,3 miljoner kronor till sitt lag.”Travhuliganen” fixade ny rekordvinst på ”V75 Tillsammans”. I lördags spelade han in 2,3 miljoner kronor till sitt lag.

”Travhuliganen” spelade in den största vinsten på sajten ”V75 Tillsammans” i helgen.

Mannen som är ett stort travfan drog in 2,3 miljoner till sitt lag.

– Det har varit stor uppståndelse efter vinsten, säger han till Trav365.

Det gamla vinstrekordet på ATG:s spelsajt V75 Tillsammans är från i maj då Michael Olsson spelade in strax över en miljon kronor via sajten till sitt lag.

I lördags var det dags igen då ”Travhuliganen” fixade den största vinsten hittills. Han hade gjort ett system till lagkamraterna som gav 2,3 miljoner kronor.  Totalt var det 32 andelar vilket innebär att varje del är värd 72 000 kronor.

”Vill ligga lågt”

Travhuligan har valt att vara anonym både på Facebook och på sin tipssida där han bjuder på drag varje vecka.

– Jag vill ligga lågt och inte gå ut med namn. Vid nästa miljonvinst kan jag gå ut med namn. En gång är ingen gång och två gånger är riktigt bra. Men jag kan berätta att jag arbetar med fotboll och är väldigt sportintresserad, säger han.

Efter vinsten har alla i laget hört av sig och varit glada över pengarna.

– Det har varit uppståndelse både från folk som var med och andra. Det är inte många som har fördelen att vara med om något sådant här.

”Bättre än jag hade trott”

Helgens V75-tävlingar följde ”Travhuliganen” hemma framför TV4:s direktsändning från Bollnäs.

–  Efter kallblodsloppet kändes det bra, men då visste man inte värdet heller eftersom det översteg 200 000 kronor. Jag började titta lite på strecken och kände att det här bli bra. Men det blev till och med bättre utdelning än vad jag hade trott, säger han.

– Jag sa till Triokungen (Michael Olsson) som hade rekordet innan på V75 Tillsammans att nu åker ditt rekord. Och så blev det, säger han.

Ändrade innan spelstopp

När han spelar V75 väntar han så länge som möjligt med att lämna in för att hinna få med all information.

– Den här lördagen gjorde jag justeringar innan spelstopp. Det var ju skoryck på True Advantage i V75-1 och den hade inte jag med från början. Så där tog jag tog bort Drillbit Ås och tog med True Advantage.  Jag ändrade även i sista stund så jag fick med Ulm Karsk  i sista avdelningen. Det är små marginaler, konstaterar han.

Kommer ni fira något nu?

– Vi har inte hunnit fira. Vi kommer försöka göra något nu på lördag eller när Åby arrangerar V75. Vi som kan kommer försöka ses och så planerar vi en julfest lite längre fram. Vi är utspridda över hela landet och en i laget bor i Kina. Han var med första gången i lördags och hade tre andelar, säger han.

Namnet Travhuliganen, vad kommer det ifrån?

– Jag är ganska kreativ, jag har kört lite travtips tidigare för ett antal år sedan. Nu har jag en hemsida där jag bjuder på lite tips till V75. Det finns inte några huliganer inom travet, men jag är en fredlig huligan, skämtar han.

–  Jag gillar att sticka ut, vi kommer att synas när laget ska ses på V75, säger han.

Madeleine Brohlin Minimedia

AFTONBLADET:

Spelat in över tre miljoner – bildar superlag

140116 – TEAMET  Michael Olsson och ”Travhuliganen” bildar lag på V75 Tillsammans. Travprofilerna Hans G Lindskog och Anders Malmrot har varsin andel och den tidigare Farmen-deltagaren Jan ”Blondie” Hammarlöf är med och spelar.
De spelade in varsin miljonvinst på  ”V75 Tillsammans” i fjol.

Nu bildar Michael Olsson och ”Travhuliganen” ett superlag på V75-sajten och har fått med sig ett gäng profiler.

– Nu ska vi slå ihop våra tankar, det här kan bli väldigt intressant, säger Michael Olsson.

”Travhuliganen” och Michael ”Triokungen” Olsson har de två största vinsterna på sajten V75-tillsammans där du kan spela V75 i lag med andra.

Först var det Michael Olsson som spelade in strax över en miljon till sitt lag under maj ifjol – en rekordvinst på sajten.

Några månader senare, under hösten, slog den anonyma tipparen ”Travhuliganen” till då han spelade in en ny rekordvinst på 2,3 miljoner kronor till sitt andelslag.

Spelar med Lindskog och Malmrot

Nu har de två tipparna bestämt sig för att göra en gemensam satsning och bildar lag tillsammans på ”V75 Tillsammans”.

– Jag har funderat lite på V75 Tillsammans och hur man kan ha utveckla det. Jag ställde en fråga till ”Travhuliganen” om vi skulle bilda ett lag tillsammans. Vi är de enda som har vunnit över en miljon på sajten. Jag kom på konceptet; bättre med två travhjärnor än fyra Harry Boy.

Travhuliganen nappade direkt på förslaget och de har fått med sig ett gäng profiler redan.

– Hans G Lindskog och Anders Malmrot är med. Dessutom är Farmen-deltagaren Jan ”Blondie” Hammarlöf med i laget. ”Blondie” är väldigt travintresserad, säger Michael Olsson.

”Kan bli intressant”

Totalt kommer det finnas 30 andelar och det är en andel per person som gäller. Andelarna kommer att kosta 100 kronor styck.

– Vi kommer lägga upp en strategi tillsammans kring systemen. Jag och ”Travhuliganen” tänker på olika sätt. I bland kanske han tänker att han ska spika och där tycker jag att man ska gardera. Ofta tänker man olika och i bland har man samma tankar kring ett lopp. Han gräver på ett annat sätt i lopparkivet och hittar andra saker. Nu kan vi slå ihop våra tankar, så det kan bli väldigt intressant, säger han.

Drar igång med Åby-omgången

Redan nu flera platser i laget uppbokade, men det finns chans att få en plats för den som är intresserad.

– Vi kommer spela redan till helgen då vi kör en testomgång. Det är bara att höra av sig för dem som vill vara med, säger Michael Olsson.

Michael Olsson och Travhuliganen har tre speltips som de bjuder på till lördagens V75.

– Mitt drag är 6 Royal Fighter i V75-1. I senaste starten fick hästen lucka sent och flög fram och slutade trea. Nu när det är Åbytravet kommer luckorna tidigare. Hästen är väldigt startsnabb och kommer säkert ta ledingen. Antingen kör kusken där eller så släpper han till den som kommer. Det spelar ingen roll om hästen får rygg på ledaren eller andra invändigt eftersom det finns open stretch på Åby. Det är ett bra drag som bara är spelad till 10 V75-procent.

”Svårt att se honom förlora”

”Travhuliganen” har både en spik och ett drag:

– Det är en riktigt roligt omgång. Jag har klart var singelstrecket hamnar, hästen är ingen superskräll, men jag har svårt att se 2 Nougat Ås i V75-6 förlora så som den såg ut senast. Det är bra att Johnny Takter kör, de verkar komma bra överens. Jag gillar Nougat Ås och det har jag gjort hela tiden.

– Jag har ett drag i stoloppet, V75-5, där tror jag att Per Lennartsson vinner med 12 Captivating Ås. Hästen går ner i klass och möter ett klart överkomligt gäng. Det ska vara en bra chans, hästen har fått några lopp i Rejo Liljendahls regi nu. Det kan vara spännande, även om hästen inte har vunnit på ett tag, säger ”Travhuliganen”.