V64-JACKPOT JÄGERSRO TISDAG 24 JANUARI 

Vi har tisdag och Jägersro tar hand om kvällens V64-omgång och det bjuds en jackpot på 3 miljoner. Jag har analyserat omgången för Travronden och hoppas på så sätt greppat omgången då jag paratat med flertalet tränare och kuskar.

Igår bjöd jag på en 27-oddsare i form av Roofie (4%) som KIOSKVÄLTARE och prickade även mitt system TRAVHULIGANENS SPIKLÖSA och här kommer kvällens rubrikhästar:

SPIKEN

10 Ingo (V64-5) gjorde minicomeback senast och höll helt okej till ett sjättepris. Det loppet har sannolikt fört fram åttaåringen och även om dubbla tillägg inte är någon lek – så möter Christoffer Erikssons springare ett betydligt enklare motstånd nu än det han är van att göra. Det lilla fältet gynnar så klart valacken och med sin hårdhet så kommer han brotta ner samtliga över upploppet. Spik!

DRAGET

4 Simon Templar (V64-2) höll bra senast som trea efter ett småtungt lopp på en 13-tid. Det är en fin utvecklingskurva på den här fyraåringen som dessutom har ett tilltalande utgångsläge och som garateras ett lopp i den främre träffen. Kapacitetsmässigt står han sig bra i den här typen av lopp och ska ses med fina segermöjligheter.

KIOSKVÄLTAREN

9 Only Angelica O.C (V64-3) har varit ute på V75 på slutet och gjort de bra. Har visserligen varit struken efter senast så det finns givetvis en del frågetecken runt dagsformen, men löper hon upp till det hon visat tidigare så ska hon ses med klar skrällchans. Rygg på storfavoriten 1 Amazing Lady N.O betyder sannolikt vinnarhålet och sedan väntar vi bara på luckan på upploppet. Boom!

Första V64-start är kl.19.30 och redan nu är det några av mina bolag fulltecknade – så klicka in och greppa en eller ett par andelar sen jobbar vi in loppen tillsammans – det blir kul!

KÖP EN HULIGANANDEL

Välkomna!