V64 AXEVALLA MÅNDAG 23 JANUARI 

Vi drar i gång en ny januarivecka med att ta oss till Axevalla för att försöka lösa de sex loppen inom V64-ramen.

OMGÅNGENS SPIK

3 Obama Zon (V64-5) är startsnabb och från ett perfekt utgångsläge så ska fyraåringen ha goda möjligheter att ta sig till ledningen där han har tagit båda sina segrar. Jernemyr/Sedström vann så sent som igår med sin Cheeky Doc och ett stall i form brukar plocka segrar i tät följd. Spik!

DRAGET

7 Jes Angel (V64-4) var ute så sent som i onsdags och höll då anständigt som femma utan chans att blanda sig i segerstriden. Täta starter är sannolikt inga problem och nu hänger Dalborg på den amerikanska vagnen precis som för fem starter sedan då stoet brakade till ledning och kunde sedan vinna enkelt på 1.14,6/1640a. Liknande förutsättningar den här gången och kommer hon till ledningen som är huvudscenariot så blir hon inte enkelt för övriga att få tag i!

KIOSKVÄLTAREN

9 Roofie (V64-3) fick en nyttig genomkörare senast efter en kortare tids tävlingsuppehåll. 13-tiden som åttaåringen gick har sannolikt tagit fram honom en bit formmässigt och han kommer få en fin resa i det här lilla fältet. Blir det lite tempo på loppet så gynnar det den forne derbyfemman.

Första V64-start är kl.19.30 och vill du vara säker att få just din andel så är det hög tid att klicka in och investera då flera av systemen är på väg mot slutsålt!

KÖP EN HULIGANANDEL

Varmt välkommen!