V64 HALMSTAD MÅNDAG 16 JANUARI

Vi börjar veckan i Halmstad som tar hand om måndagens V64-tävlingar. Det finns några stora favoriter i omgången och det går sannolikt inte att fälla alla, men vi ska försöka jobba bort någon eller några av dessa.

Mitt V64-system VI MOT ALLA ANDRA jagar ikväll sjunde raka på spelformen och givetvis är siktet inställt på en ny fullträff!

Här kommer mina rubrikhästar

⭐️ SPIKEN

3 Con Crowe (V64-6) är en klassig travare som vunnit sju av sina tio starter och bara missat pallplatsen vid ett tillfälle. Gjorde debut för sin nye tränare Stefan Persson senast vilket sluten i en plättlätt vinst en bra bit före motståndarna och det med spända linor över mål. Det var första starten på två månader och vi kan sannolikt förvänta oss att femåringen är ännu bättre med det loppet i kroppen. Tidigt till ledningen sedan är loppet över. Spik!

⭐️ DRAGET

7 Big Best Helvin (V64-1) gjorde det bra senast som tvåa bakom Kaviaren som hade fått bestämma i ledningen. Avslutningen via 14,5 sista rundan med full spänst över mål var ändå en plusvariant. Gången innan satt fyraåringen fast med gott om krafter sparade och med de här två starterna i kroppen närmar han sig toppformen. Han har startat sparsamt med voltstart, men när han hade innerspår för fyra starter sedan så klev han i väg på ett rejält sätt. Skulle han kunna ta sig till ledningen så kommer han att sälja sig dyrt. Given på lappen!

⭐️ KIOSKVÄLTAREN

11 Chef Axe (V64-3) galopperade dryga halvvarvet kvar från mål senast på väg framåt i spåren och det såg långt ifrån slutsålt ut då. Valacken har bra kapacitet för klassen och står sig bra i den här typen av lopp. Nu har han visserligen ett bakspår på tillägg att brottas med, men stämmer det aningen med positionerna under vägen och att det hålls ett hyggligt tempo i täten som kan mycket väl blåsa förbi samtliga. Se upp!

Första V64-start är som vanligt kl.19.30.

Varmt välkomna att hänga med på en andel!

KÖP EN HULIGANANDEL