V64 Östersund – Revansch för Ulvsåsen?

Vi brakar igång en ny vecka – den första i maj – med att blick mot Östersundstravet som tar hand om kvällens V64-omgång.

Jag har analyserat loppen för Travronden Spel och jag hoppas på det sättet ha samlat på mig bra information via de intervjuer jag gjort.

Kallbloden ramar in kvällens V64-tävlingar där Jan-Olov Perssons duo 6 Bellfaks och 9 Järvsöodin drabbar samman med en i toppform varande 8 Don Viking. Vem starkast av den trion?

Det stora löftet 8 Ulvsåsen (V64-6) var inte till sin fördel senast och galopperade i ledningen under slutrundan. Ikväll söker den högkapable femåringen revansch i epilogen och trots ett svårt utgångsläge så ska han ha goda chanser att vinna loppet och han får dessutom sin ordinarie kusk Per Linderoth upp i vagnen igen.

Mina V64-idéer ligger synliga och dessa kommer att genomsyra mina Huliganandelar på Direkten Kista – KLICKA HÄR

Lycka till ni som tar ryggen!