V64 Umåker -Ny seger för Oscars flygmaskin

Vi har torsdag och V64-blickarna spänner mot Umåker och det finns några riktigt härliga godbitar att se fram emot på Västerbottenbanan ikväll.

Oscar Berglunds 2 Airborne (V64-3) stod för en enorm upphämtning i sin senaste start och när femåringen pulvriserade motståndet under slutrundan så var det av de värre slaget. Nu står han återigen inför en passande uppgift och från ett perfekt utgångläge så förlorar han inte i felfritt lopp. Spik!

En annan häst som blir hårt betrodd är 3 Selmer I.H (V64-5) och även om han möter några bra motståndare så blir även han svårslagen. Kan det skrälla i övriga lopp så vi kan få upp utdelningen? Strax innan kl.21.30 har vi svaret.

Mina V64-idéer ligger uppe och Huliganandelarna hittar ni som vanligt hos Direkten Kista – KLICKA HÄR

Lycka till med liren!