Dagsarkiv: 2023-05-16

V64 ESKILSTUNA TISDAG 16 MAJ

Ikväll är det Sundbyholm strax utanför Eskilstuna som tar hand V64-omgången.

Jag tycker det ser klart spännande ut där jag hittar flera hästar med låg insatsprocent som man ska se upp med.

5 Cash Cowboy (V64-3) startade i torsdags och höll sig i trav hela vägen vilket var positivt. Han fick ett omöjligt lopp så att det inte blev någon framskjuten placering var inte så konstigt. Han är riktigt kvick bakom bilen och håller han bara rätt på benen så ska det vara goda möjligheter att ta sig till ledningen – en position som han tagit fem av sina totalt sju segrar. Till under 10% är han ett intressant och givet streck.

5 Hands Down (V64-4) vinner inte speciellt ofta, men sexåringen är bättre än resultaten utvisar och kan vara en obehaglig överraskning för sina konkurrenter. Han avslutade 13,6 sista 800 näst senast och är formen lika bra som då så ska han inte vara helt borta – och det är också spännande att han nu är anmäld barfota runt om för första gången.

2 Southwind Boko (V64-6) ser ut att ha en passande uppgift i epilogen. Stoet har sett lysande ut i sina två årssegrar och är normalt huvudet högre än sina konkurrenter. Utgångsläget är passande då hon kommer att sitta i ledningen tidigt i loppet och från den har hon vunnit sju gånger på åtta försök. Hon vinner det här loppet åtta av tio gånger. Vi drämmer i spiken!

Första V64-start är kl.19.30 och det finns fortfarande möjligheter att vara med.

KÖP EN HULIGANANDEL

Lycka till med liren!