Dagsarkiv: 2023-04-04

V64-JACKPOT AXEVALLA TISDAG 4 APRIL

Vi har tisdag i påskveckan och V64-spelet tar oss till min favoritbana Axevalla och vi har en dubbeljackpot att spela om med 4 miljoner i potten!

Jag har analyserat omgången åt Travronden Spel och har på så sätt pratat med flera tränare och kuskar och det jag har fått fram kommer jag givetvis att väva in i mina system.

Kvällen spelidéer som jag har är enligt följande:

OMGÅNGENS SINGELSTRECK

6 Karat River (V64-1) gör ikväll en spännande årsdebut. Femåringen avslutade fjolåret med att imponerande vinna Solvalla Grand Prix och hade även innan dess gjort flertalet toppinsatser med bland annat vinst i en BC-semifinal för att sedan följa upp det i den riktiga finalen med att bli trea bakom vinnande Francesco Zet och Sourire Frö. Den här typen av hästar brukar leverera direkt efter vila och när han nu möter ett gäng han normalt ska slå så är också segerchansen hög. Han vinner det här loppet åtta av tio gånger och är trots den höga insatsprocenten bästa spiken i omgången.

OMGÅNGENS KUPONGBRÄNNARE

12 Make It A Star (V64-4) står visserligen tufft till med ett tolftespår över korta häcken, men stoet håller fin form för dagen vilken hon visade näst senast som tvåa i ett sprinterlopp och även om det var långt fram till vinnande Mirci A’lir så höll hon ändå undan för gulddivisionshästen Racing Brodda över upploppet. Blir det bara tempo i loppet så har hon en vass avslutning att tillgå och får hon bara rätt ryggar fram till det långa upploppet så kommer hon flyga lågt den sista biten. Se upp!

Första V64-start är kl.19.30, men redan nu är det hårt tryck på andelarna så vill ni försäkra er om att få juste den önskar så är det hög tid att klicka in och investera.

KÖP EN HULIGANANDEL – KLICKA HÄR

Varmt välkomna!