Dagsarkiv: 2023-01-30

V64 FÄRJESTAD MÅNDAG 30 JANUARI

Vi drar i gång en ny vecka med att ta oss till Värmland och Färjestadtravet för att försöka lösa de sex loppen inom V64-ramen och som vanligt på måndagar så kommer här mina rubrikhästar.

SPIKEN

5 High On Pepper (V64-1) har inte startat sedan i november och visst finns det frågetecken runt dagsformen, men det här är en klassig travare som bland annat vann Walter Lundbergs Memorial i höstas. Insatsprocenten är visserligen hög, men det här loppet vinner han åtta av tio gånger. Femåringen är stark och rejäl och har vunnit 2/3 på kvällens distans. Här blir det sannolikt ett offensivt upplägg och det är ingen överraskning om de sitter i ledningen inför slutvarvet. Spik!

DRAGET

10 Vegan Face (V64-2) gör en intressant debut under sadel, men är också svårbedömd. Det här blir tredje starten i regi Josefine Ivehag och det kan också mycket väl bli första segern. Valacken är bra i grunden och som jag har feeling för ska passa i monté. Duktiga Sofia Adolfsson upp på ryggen och från det här utgångsläget ska det kunna bli en snabbstart och vara först ut från volten på dubbla tillägg och jag tycker att uppgiften ser helt klart passande ut. Se upp!

KIOSKVÄLTAREN

6 Fanny S.I.R (V64-5) har varit struken efter senaste starten, men har stått för positiva avslutningar dessförinnan. Stoet vinner inte på beställning, men loppet i sin helhet håller ingen högre klass och stämmer det bara aningen för femåringen så har hon vass avslutning att tillgå och blir det dessutom lite tryck i loppet så kan det räcka ända fram.

Första V64-start är kl.19.30 och vill ni vara säkra att få just er andel så är det hög tid att klicka in!

KÖP EN HULIGANANDEL

Varmt välkomna!