Dagsarkiv: 2023-01-22

GS75 FÄRJESTAD SÖNDAG 22 JANUARI

Idag är det Karlstad och Färjestadtravet som tar hand om GS75-omgången och det är sju lopp som inte är fullt så enkla att lösa och mycket talar för en ny hög utdelning.

OMGÅNGEN SPIK

4 Jaxon V.S (GS75-4) satt fast med gott om krafter sparade senast i ett V75-lopp som Ninja Zon vann. Sjuåringen har startat två gånger över kort distans i Sverige vilket båda slutat med seger. Läget är tilltalande och det här är en häst som kan vinna oavsett löpningsförlopp. Spik!

DRAGET

6 M.T.Sollentuna (GS75-6) har startat lite sporadiskt på slutet och visst finns det en del frågetecken runt dagsformen, men stoet som var femma i tvååringsloppet Svampen på Örebro, är van tufft motstånd och står sig normalt bra i den här typen av lopp. Fart finns helt klart för seger och stämmer det bara lite med positionerna under loppet så kommer hon att spurta friskt!

KIOSKVÄLTAREN

9 Kaiser Southwind  (GS75-4) har spurtat bra på slutet utan att riktigt räcka ända fram. Formen är riktigt bra och med rätt rygglopp kommer valacken att återigen avsluta starkt. Högt tempo i loppet är något som skulle gynna åttaåringen och då kan han bli en obehaglig överraskning för övriga.

GS75 startar kl.15.00 och jag börjar trycka in kupongerna cirka tjugo minuter innan.

KÖP EN HULIGANANDEL

Varmt välkomna att hänga med i en spännande spelsöndag!