Dagsarkiv: 2023-01-20

V64 UMÅKER FREDAG 20 JANUARI

Ikväll beger vi oss till Umåker för att försöka lösa veckans avslutande V64-omgång och här kommer mina rubrikhästar.

OMGÅNGENS SPIK

V64-1: 1 Lavicii Boko har ett fint utgångsläge och med bara tre hästar på startvolten så är han den klara spetsfavoriten. Vann näst senast på ett imponerade sätt trots en rejäl startgunga. Senast var han ute över kort distans och det är sannolikt inte hans bästa – mer passande förutsättningar nu och det ska vara bra chans att leda hela vägen. Spik!

DRAGET

V64-5: 10 Conrads Gregor galopperade i sista sväng senast och hade varit med och tampats om segern annars – vilket han visade i ett vasst upplopp där han gick snabbast av alla. Bakspåret spelar mindre roll då han har sin starkaste del under slutrundan. Här ser det ut att kunna bli lite tempo i loppet och det passar den här åttaåringen perfekt. Kolla över upploppsrakan när han kommer flygande långt ut i banan. Se upp!

KIOSKVÄLTAREN

V64-2: 9 Axel Palema har ett passande smygläge då han går bäst med rygglopp. Sjuåringen är kanske ingen stjärna, men det är inte hans motståndare heller och stämmer det bara aningen med positionerna så kan han bli en obehaglig överraskning övriga gänget!

Första V64-start är kl.19.30 och jag börjar att trycka in andelsspelen cirka tjugo minuter innan.

KÖP EN HULIGANANDEL

Varmt välkomna och lycka till med liren!