Dagsarkiv: 2023-01-13

DUBBELJACKPOT PÅ BODEN

Idag beger vi oss norr över till Bodentravet för att försöka lösa de sex loppen som innefattas av V64 och vi gör också ett försök att ta sjätte raka fullpottaren på spelformen! Här kommer mina spelidéer till kvällens tävlingar

SPIKEN

10 Marttistrip (V64-6) är en klassig sort som vann efter en virvlande avslutning senast. Sex vinster på de senast åtta starterna vittnar om att hästen är i toppform och visade senast att han trivs med vinterbana. Bör kunna kliva runt det här gänget och då speciellt när värste konkurrenten 6 Some Come blivit struken. Spik!

DRAGET

15 Got To Dash (V64-5) avslutade vasst senast som fyra i ett lopp som Double Trouble E.P vann. Bakspår på tillägg är aldrig enkelt, men blir det bara lite studs i täten och att tempot hålls uppe kommer åttaåringen att flyga lågt sista biten. Mats E Djuse har kört valacken vid ett tillfälle tidigare och det slutade med seger.

KIOSKVÄLTAREN

5 Soccerbox (V64-2) är fortsatt segerlös efter sex försök och kommer också från ett tävlingsuppehåll så formen är så klart svårbedömd. Stoet har dock varit på pallen vid tre av sina sex starter och även om det var ett tag sedan så var avslutningen näst senast riktigt bra. I ett öppet stolopp kan allt hända och i det här lilla fältet kommer hon att få ett fint lopp som gör henne helt klart intressant till en mycket låg insatsprocent. Se upp!

Jag håller på att sätta ihop mina system som publiceras under senare delen av eftermiddagen.

Framåt – vi mot alla andra!

KÖP EN HULIGANANDEL