månadsarkiv: december 2022

V75 WINTERBURST RULLAR VIDARE – NÄSTA STOPP MOMARKEN

Ikväll drar vi till Norge för att försöka lösa de sju loppen inom V75-ramen. Banan med sina snäva svängar och långa upplopp gör det lite extra klurigt, men jag har dragit med förstoringsglaset i det norska lopparkivet och det några fina guldkorn som givetvis finns med på mina system.

7 Garth Vader (V75-6) är en häst jag gillar som var fyra i Norskt Travderby. Strulade en del senast och den starten glömmer vi, men gången innan var han läcker vid vinst från ledningen. Han kan öppna över medel och trots spåret är jag inne på att han får överta taktpinnen efter den första kurvan och sedan måste han bli svårslagen – men han även vinna från andra positioner. En sund spik som lämnas ensam på mitt system TRAVHULIGANENS BENGALER.

9 Tordenskjold (V75-2) är ett bra kallblod inledde karriären med fem raka segrar. Nu är det dags för comeback efter fem månaders uppehåll så formen är givetvis ett frågetecken. Kapacitetsmässigt är han högre än sina konkurrenter, men sedan var det där med formen. Han kan göra en hygglig insats som femma eller vinna med 40 meter – ovisst – men jag tror ändå han löser uppgiften och det med tanke på att det låter positivt från stallet vad gäller träningsrapporterna och blir min andra spik på redan nämnt system.

6 Cordially (V75-5) är en häst med skrällpotential. Han är startsnabb och även om det inte skulle bli ledningen så får han en bra position. Han är härdad mot bra motstånd och räds inte kvällens motstånd. Löjligt lågt streckad och är given på lappen.

Första V75-start är kl.19.30 och mina preliminära rader ligger synliga.

Häng med på en andel – det blir kul!

KÖP EN HULIGANANDEL